BILDER !


haha kolla mitt hår !














emma älskar jennifer ♥

Dagen

Hejhej ! Idag gick jag upp vid halv elva och åt frukost. Sen la jag mig i sängen med datorn och kollade på film. Sen vid fem träffade jag Jennifer , vi gick en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen åt jag middag och sen gick vi hem till Jenni och såg på Farsan , sjuuukt rolig film :D! Och så gick jag hem vid elva. Jag har varit skit seg idag , började typ fixa mig kvart över fyra , men det är skönt att ha sånna dagar ibland. Vi har tagit massa bilder idag , ska lägga in dom på datorn nu så lägger jag in dom här sen. Jag börjar få ont i halsen , åh jag HATAR att ha ont i halsen ! Bilderna kommer snart.

PUSS ♥

Dålig dag !

Hej ! Denna fredagen har varit så jävla jobbig ! Dagen började med att jag gick upp tjugo i sju och var tvär trött. Sen var jag tvungen att packa mina gympakläder och jag stog i minst 5 min och försökte trycka ner dom i min väska , och jag fick ner dom ! Sen hade jag skit bråttom. Sen när vi kom till skolan så säger våran att vi inte ska ha idrott idag och att han hade glömt att säga till oss att vi inte behövde ta med oss kläder idag , och då fick jag damp , jag stog i 2 timmar och försökte få ner mina saker i väskan och sen ska vi inte ha idrott , sånt glömmer man inte att säga ! Istället för idrott hade vi en lektion om världens tråkigaste sak: ORIENTERING , finns det något tråkigare ? Och så ska vi ju ha orientering snart , kommer vara sjuk ! Iallafall så förklarade han massa saker på kartan och jag fattade typ inget. Sen fick vi läxa , seriöst , vem får läxa på fredag om orientering ? Sen nästa fredag ska vi ha läxförhör på det ! Efter det hade vi matte , sjukt tråååkigt ! Sen hade vi biologi med en lärare som var helt efterbliven ! Sen hade vi lunch och då var det ris och chicken nuggets och när jag kom fram så var dom ju såklart slut ! Sen hade vi musik , som var kul ! Engelskan var också lite kul. Sen hade vi fysik och med en gång efter hade vi teknik , fick teknik läxa också ! Sen slutade vi kvart över tre , och när vi skulle gå till bussen så började det såklart regna ! Asså vårat schema suger ! För det första så har man inte 7 lektioner på en dag , för det andra så har man inte matte , biologi , fysik & teknik på samma dag och för det tredje så slutar man inte kvart över tre på fredagar ! Fredagar ska ju vara den bästa dagen !
Är på dåligt humör så jag orkar inte skriva mer nu.

PUSS PÅ ER ♥


Dålig uppdatering

Har inte uppdaterat så mycket denna veckan , men jag har typ glömt av bloggen haha nej men jag har inte orkat. Nu ska jag ut och springa med Jenni nu så jag skriver när jag kommer tillbaka.

PUSS ♥


Äntligen

Äntligen börjar skolan igen , gud vad kul ! Jag har lääängtat , eller inte. Orkar inte ! Gick upp tjugo över sju och duschade , och jag kan säga att det var ett under att jag ens kom upp !

PUSS ♥

Nu har Linnéa hjälpt mig att fixa min kalender , tack du är bäst ! ♥


Kärlek stavas E-R-I-C S-A-A-D-E ♥

jag älskar dig


Dagen

Hejhej ! Idag vaknade jag vid halv elva , men jag gick upp vid elva. Sen åt jag frukost och fixade mig och sen gick jag till Linnéa så plattade hon mitt hår och sen åkte jag , linnéa & jenni till Backaplan och kollade lite i affärer och så. Sen åkte vi hem och då skulle jag äta. Sen gick jag till Linnéa igen , så satt vi och pratade och så. Skolan börjar 1 dag , asså åh jag orkar inte , är redan skoltrött ! Imon ska jag och mamma åka och fixa bilder till min kalender !

PUSS ♥

Jävla fan schema !


4 dagar kvar !

Hejhej ! Idag gick jag upp vid kvart över elva. Sen fixade jag mig och gick ut och mötte Linnéa , vi gick och pratade massa , och sen kom Jenni och då pratade vi ännu mer ! Sen hade jag träning mellan fem och sju , vi tränade inne 5 till 6 och sen ute 6 till 7. Vi sprang typ en slinga som är 5 km , jag trodde seriöst att jag skulle dö , sjuuukt jobbigt ! SKOLAN BÖRJAR OM 4 DAGAR ! ÅH JAG ORKAR INTE ! Och sen har vårat schema kommit , omg säger jag bara. På onsdagar så kommer vi gå i skolan från åtta till fyra ! 8 timmar ! På fredagar börjar vi 8 och har idrott , och så slutar vi kvart över tre , fattar ni ? vi slutar kvart över tre på fredagar , skiiiiitkuuuul verkligen !
Vårat schema suuuuuger verkligen ! Ska lägga mig snart.

GODNATT ♥


Rubrajk

Nu ska jag lägga mig och lyssna på eric saade låtar ♥ godnatt !


så jävla fin ! jag älskar dig ♥

22.00

Hejhej ! Idag har jag varit hos odontologen , trååkigt ! Sen hade jag träning , kul att träffa alla igen :). Och nu sitter jag här och har tråkigt ! Har inget mer att skriva nu.

PUSS ♥

Kvällsinlägg

Hejhej ! Ska snart lägga mig. Imon ska jag till odontologen , seeegt ! Vi hörs mer imon.


Dagens låtar


Alexandra Burke Ft. Pitbull - All night long


Darin - Lovekiller

Grattis mamma , jag älskar dig ♥

Hejhej ! Har precis ätit lite. Jag och mamma kom hem vid 8. Jag mamma & mormor åkte till stan en stund förut. Jag köpte en kalender , en som man gör sin egen design på. Jag tänkte ha fyra bilder , två på eric och två mig , jenni & linnéa ! Ska fixa det någon dag. Om en vecka börjar skolan , fattar ni ! EN VECKA ! åh jag orkar inte skolan , betyg och allt nu... Men jag ska ju bli polis och då måste man ha bra betyg , så det är bara att plugga ! Och jag måste lägga mig tidigare och gå upp lite tidigare sista veckan , annars kommer jag ju vara helt död när jag ska upp halv sju ! Men vem orkar lägga sig typ tolv och gå upp tio , inte jag iallafall. Jag föredrar hellre halv två två och gå upp vid elva , haha ! Vi hörs mer sen.

PUSS ♥


Dålig uppdatering !

Hejhej ! Förlåt för dålig uppdatering igår & idag , men jag har inte haft lust att blogga. Just nu är jag och mamma hos mormor , vi ska vara här tills imon. Vi har precis fikat och nu sitter jag vid mormors dator som typ har världens segaste internet ! Jag får väl gå ner och vara lite social nu ! Det kanske kommer ett inlägg sen.

PUSS ♥

saknar turkiet , vill tillbaka !


Godnatt

Ingen uppdatering idag , men jag har inte orkat. Nu ska jag lägga mig.

Godnatt ♥

Dagens låt




Eric Saade - It´s like that with you

Lyssna på den , så jävla fin ♥

YES

Yes ! Fick ha datan en timme haha ! Filmerna var tvär bra men lite läskiga , men heter dom Wallander så ska dom ju vara läskiga ! Ska kolla lite saker så orkar inte skriva mer nu.

Hoppas ni har haft en bra dag ♥


TJOCIKSVARNING !

Tja ! Sitter hemma hos jenni nu. Vi åkte ner till Hemköp förut och köpte chips , tjockisar haha ! På bussen träffade vi Melissa , Sandra & Nicole. Vi har precis sett på en film , och jag tror att ni kan gissa vilken ? Wallander Vittnet , och så käkade vi chips , och nu ska vi se på Wallander Arvet och käka mer chips haha ! Polishögskolan , HERE WE COME ! Jag har typ ingen dator för mamma har tagit den , för jag jag typ satt uppe halva natten vid datan , så jag kan inte lova att det blir så mycket uppdatering , men jag ska övertala henne om jag måste ha den.

PUSS ♥


om ni inte har smakat på dom här ,
så gör det , så jävla goda !


Kvällsinlägg

Hejhej ! Har precis kollat på Andra Avenyn , åh jag saknar det ! Idag tycker jag faktiskt att jag har uppdaterat väldigt bra , men det har typ bara varit massa om Eric , haha men ni får stå ut :D! Idag har jag varit med Jennifer hela dagen & Linnéa en stund. Vi gjorde inte så mycket , satt vid datorn och pratade och så. Imon får jag ser vad jag gör , är antagligen men Jenni , men vi får se. Är inte alls trött , men jag måste börja lägga mig lite tidigare eftersom skolan börjar snart , EN VECKA OCH FYRA DAGAR ! Sommarlovet har gått jättesnabbt , men jag har verkligen haft ett jättebra sommarlov ! När jag var inne på fb förut så kom jag in på Erics , och jag ba: omg jag måste lägga till honom som vän , men det gick tyvärr inte , han hade för många vänförfrågningar , gick in på Mollys också , men hon hade också för många vänförfrågningar :(! Slänger kanske in ett inlägg innan jag lägger mig , annars hörs vi imon !

PUSS ♥

Dagens låtar

 
Break of dawn


 Say it


 Masquerade

Erics tre bästa låtar , helt klart ! ♥

Videor från Lotta på Liseberg


Eric sjunger Masquerade ♥


Eric , När vi två blir en , Allsång ♥


Allsång igen ♥


& igen ♥


Allsång med eric igen ♥


Eric sjunger Break of dawn ♥


Lotta !


Medley - Svensktoppslåtar med Eric , Caroline af Ugglas & Tommy Körberg
i slutet av programmet ♥

dom tre sista inläggen har handlat om eric & här kommer ett till ! ♥


ÄLSKAR DIG ! ♥


Godnatt


Rubrik

Videoklippen kommer imon , orkar inte lägga in dom nu. ♥


Bilder från Lotta på Liseberg


















eriiiiiiic ♥

igen ♥





typ 2 meter ifrån han ! ♥




















nära oss igen ♥

♥♥♥♥



så nära var vi när vi skulle få autografer !



Du är bäst Eric , jag älskar dig ♥♥♥♥

Bilder och video kommer snart !

Hej ! Håller på att lägga över bilderna till datorn , så dom kommer snart ! Vissa är ganska suddiga och så , men man ser iallafall. Det kommer några videor också :).

Lotta på Liseberg

Hejhej ! Idag var jag , Jennifer & Linnéa och kollade på Lotta på Liseberg , det var verkligen SKIT kul ! Och min älskling Eric Saade var ju där , åååhh guuuuuud är typ kär i honom , ! Aja tänkte berätta lite om dagen.

Vi skulle ta bussen halv tolv till Backaplan och spårvagnen därifrån. Men när vi kom till busshållplatsen så kom jag på att jag hade glömt min kamera , och den måste man ju ha med sig om man ska kolla på sin största idol. Så jag fick panik , men så ringde jag min snälla pappa så han körde han oss till Backaplan. Sen kom vi till Liseberg vid kvart över tolv typ , så ställde vi oss i kön , det var sjukt mycket folk ! Sen stog vi kön till halv fem , fattar ni ? Vi stog i kö i 4 timmar & en kvart ! Men sen vi halv fem kom vi in. Vi fick jättebra platser , såg skit bra. Sen kvart i fem till kvart över 6 så var det genrep och efter det åt vi och så. Och sen klockan åtta så började det , och det var verkligen skit roligt ! Jag tog massa kort och filmade , men dom kommer imon , orkar inte lägga in dom nu. Sen slutade det halv tio. Och så skulle Eric komma och skriva autografer och så , han kom vid tio, det var verkligen jättemycket folk , blev typ mosad. Sen iallafall när vi kom fram , vi stog längst fram och ropar Eriiiiic och sträcker fram lappar till autografer , ah visst då går han , så jävla surt , blev skit sur , liksom alla vill ju ha autografer då kan han ju inte gå när inte ens hälften har fått, asså åh jag som tänkte rama in hans autograf och allt :(....  Sen kom Linnéas pappa och hämtade oss. Juste , såg Molly Sandén , eller såg & såg , jag såg hennes rygg men jag har ju ändå sett henne :D! Det var JÄTTEKUL idag , vill spola tillbaka tilden !
ERIK ÄR MIN OCH BARA MIN SÅ ALLA ANDRA KAN HÅLLA KÄFTEN ! ÄLSKAR DIG ERIC , DU ÄR BÄST ! ♥

Vi hörs imon med bilder & video
PUSS ♥


Sötast tillsammans eller vad ?
Önskar att det var jag som stog brevid Eric !


Jag dör , så jävla söt
ÄLSKAR DIG ! E♥E

Vafan är detta för väder !?

Är på as dåligt humör idag , vet inte varför , kanske beror på skit vädret ? Ska till Backaplan men J&L. Orkar egentligen inte , men orkar inte bara sitta inne. Ska börja fixa mig lite smått nu och sen äta något. åhhhhhhhhhhhhhhhh jag orkar inte. Orkar inte skirva mer... Skriver mer sen om jag är på bättre humör.


Film snart

Tja ! Ska snart se på film. Imon blir det bio , Eclipse , läääängtar ! Nu ska jennifer ha datorn. Ville bara uppdatera liiiite.



UPDATE

Hejhej ! Är hos Jennifer nu , hon och Linnéa äter så jag passar på att blogga :). Lördag till söndag så sov jenni hos mig och igår till idag sov jag och Linnéa här , och vi sover här idag igen. Uppdaterar kanske mer sen. Annars så bloggar jag mer imon.

PUSS ♥


dom bästa !


RSS 2.0