Godnatt

Hej ! Jag ska snart lägga mig tror jag. Jag kom hem vid 11. Vi hade skit kul , jag kommer vara hes och ha ont i halsen imon hahaha :p.

Vi hörs imon , godnatt ♥

Let´s dance

Hej ! Vad gör alla ? Jag är hos Jennifer. Vi såg på let´s dance , Molly & Jonathan var ju fan BÄST ! Vi höll på att dö av skratt när dom dansade , hahahaha :D. Dom får inte åka ut !

Skriver mer när jag är hemma , kramar ♥


Molly Sandén & Eric Saade är bäst ! ♥ hahahahaha :D


Hos Jennifer

Hej ! Vad gör alla ? Jag är hos Jennifer med henne & Linnéa. Vi gör inget speciellt. Idag i skolan hände inget speciellt , vi hade ju bara en lektion ! Jag längtar till sommaren nu , jag orkar inte med all snö längre... Ikväll kanske vi ska se på lets dance.

Vi hörs sen , kram ♥





Godmorgon

Hej ! Jag vaknade för en stund sen. Börjar ju halv elva idag , och så har vi bara en lektion , sköönt ! Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hinner inte skriva så mycket nu , ska äta frukost snart & sen ska jag möta Jennifer klockan 10.

Ha en bra dag , kramar ♥

Kvällsinlägg

Hej ! Hinner inte skriva så mycket nu. Jag ska snart lägga mig. Imon börjar jag halv elva och slutar halv tolv, gött !

Vi hörs imon , godnatt ♥

 

Saknar ♥

 

 


Jävla buss !

Hej ! Jag har varit hemma en stund. När vi skulle hem så var det en buss som hade fastnat i backen , så ingen annan buss kunde komma upp , så jag , Jennifer & Linnéa gick upp för HELA backen ! Orkar inte skriva mer nu.

Vi hörs sen , kramar ♥

Kvällsinlägg

Hej ! Jag ska snart lägga mig & läsa en bok som vi ska läsa i skolan egentligen men man måste läsa hemma också om man ska hinna klart. Imon börjar jag åtta , jobbigt. Jag slutar tio tre. Skriver imon på morgonen om jag hinner.

Ha det bra , godnatt ♥

Rubrik

Hej ! Jag har precis pluggat lite & ätit middag. Ikväll ska jag bara vara hemma. Åhh jag blir så trött på min so lärare , han är sååååååå jobbig !  

Vi hörs sen , kramar ♥

Hemma

Hej ! Vad gör alla ? Jag har precis pluggat spanska , har prov imon ! Jag kom hem vid halv 4. Idag i skolan hände la inget speciellt. Jag skriver mer sen.

Puss ♥

Kvällsinlägg

Hej ! Vad gör alla ? Jag ska snart lägga mig tror jag , är skit trött ! Imon börjar jag fem över nio , vi har bara tre lektioner imon , men ändå slutar vi tio i tre , men det är bara för att vi har två håltimmar.

Asså det har varit snö i typ 3 månader nu , jag HATAR  snö ! Visst det kan vara mysigt på julen , men nu får det räcka ! Jag vill ha sommar nununu !

Vi hörs imon , godnatt ♥

Min dag

Hej ! Vad gör alla ? Jag har precis ätit middag. Idag i skolan hade vi strimma för första gången , för er som inte vet vad det är , det är typ eget arbete , man kan typ göra läxor eller något annat ämne som man ligger efter i. Vi började åtta imorse , men bussen var sen , som vanligt. Så vi kom typ 10 över , men men... På svenskan skulle vi gå till biblioteket och låna nån bok som vi skulle läsa & efter fick vi sluta , så vi slutade typ svenskan 40 minuter tidigare :). Nu ska jag duscha. Kanske lägger in dagens outfit sen.

Vi hörs sen , kramar ♥


Hemma

Hej ! Jag har precis pluggat lite. Hade egentligen träning idag , men den blev inställd idag med :(. I skolan hände la inget speciellt. Orkar inte skriva mer nu.

Vi hörs sen , kramar  ♥


Kort inlägg

Hej ! Sitter och kollar på Familjen annorlunda hahah :p , och sen ska jag nog se på Spårlöst. Skriver mer innan jag lägger mig.

hajdå ♥

Förlåt !

Hej ! Förlåt för jättedålig uppdatering idag , men jag har inte hunnit. Idag började skolan , tråkigt ! Vi började tjugo över åtta & slutade 10 över tre. När jag kom hem åt jag middag , och sen har jag pluggat , no & spanska. Har spanska prov på torsdag ! Hade egentligen träning ikväll , men den blev inställd :(. Jag ska bara vara hemma och ta det lungt ikväll , jag är skit trött ! Imon börjar jag åtta , jobbigt !

Vi hörs lite senare , kramar ♥


Hemma

Hej ! Är hemma nu. Har nyss har ätit middag. Ikväll ska jag bara vara hemma & ta det lungt , är skit trött ! Orkar inte skriva mer nu , men vi hörs sen , kram ♥

Trött

Hej ! Vi har varit hemma hos Jennifer i typ en halvtimme. Förrut var vi i en jättebrannt backe och åkte pulka hahahah skit kuul ! Sen ska jag gå hem & äta , efter det vet jag inte vad jag ska göra. Skolan börjar IMON  ! Jag börjar 20 över åtta imon , och våran första lektion är idrott , jobbigt ! Nu ska Jennifer ha datan , så jag skriver mer när jag kommer hem.

Ha det bra , kramar ♥


hahahahahaahahahaha , snyggast ! ♥

Hejdå

Drar till Jennifer nu. Skriver mer sen , puss ♥

Godmorgon

Hej ! Vad gör alla ? Jag har precis duschat & ätit frukost. Gick upp vid kvart över tio. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra , kanske vara med nån kompis. Nu ska jag börja fixa mig lite , så vi hörs sen , kram ♥

Kvällsinlägg

Hej ! Vad gör alla ? Jag gör typ inget , jag ska snart lägga mig , är jättetrött ! Skolan börjar på måndag... Jobbigt , varför kan man inte ha lov i 2 veckor ? Men det är ju bara 6 veckor kvar till påsklovet , så man får la stå ut :). Orkar inte med all snö ! Jag längtar sjukt mycket till sommaren , ska till Turkiet då !

Sov så gott så hörs vi imon , godnatt ♥


Lite bilder

Hej ! Nu har jag precis varit nere och hämtat lite chips , mums :). Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt , vem vill gå ut i detta vädret ? Inte jag iallafall.. Imon kanske jag ska vara med Jennifer. Nu ska jag nog se på nån film. Just det , Darin gick direkt till Globen , yes ! Vi hörs lite senare , kramar ♥

Lite bilder från igår & idag :


hahahah bästa bilden ! :D


Linnéa ♥


jaaag & jenni ♥





hahaha :p


haha :D


Våra blöta byxor :D


Älskar er ! ♥

 

 





Melodifestivalen

Hej ! Jag sitter just nu och kollar på melodifestivalen och äter godis :). Jag orkar inte skriva så mycket nu , men jag skriver mer sen och så kommer det in lite bilder från igår & idag.

Puss ♥

Snööö !

Hej ! Vi har precis ätit lite. Förrut var vi ute , och det är ju sjukt mycket snö ute. När vi kom in så var vi skit blöta ! Vi ska snart gå hem till mig & Linnéa och lämna våra saker. Vi la oss typ halv 2 inatt , och så vaknade vi vid 11. Ikväll ska vi kanske se på melodifestivalen.

Skriver mer sen , kramar ♥


Linnea skriver

GODMORGON! nu skriver jag här för emma sitter typ och spelar spel på mobilen elr nått:P
vi vaknade typ vid 11 och sen vid halv 12 åt vi en jättestor frukost så nu sitter vi alla här och är typ skit mätta:D
Det snöar jättemkt ute så vi får se om vi orkar ta oss ut. Men nu ska vi bara ta det lungt och fixa oss o så.
Emma skriver sen, puss♥



En nyvaken Emma:P


Nattinlägg !

Hej ! Vad gör alla ? Vi har precis försökt att fixa Jennifers blogg , men det gick inte så bra haha :p. Vi ska la lägga oss om några timmar. Vi har proppat i oss massa chips ikväll , så jag är jätte mätt nu ! Elin & Daniel åkte ut i lets dance , dom var ju jätte bra. Imon ska vi bara softa. Tyvärr blir det inga bilder nu , har inga på Jennis data.

Ni får sova så gott , så hörs vi imon , godnatt ♥

Buenas noches

Tjo ! Sitter just nu hemma hos Jennifer med Linnéa. Vi ska sova här idag , mysigt :). Jag klippte mig förrut , blev jättenöjd ! Sen var jag och Julia hemma hos våra kusiner och bakade , det blev chockladmuffins , mums ! Ikväll har vi sett på lets dance.

Kanske skriver nåt sen , kram ♥


Dagens outfit


Våra goda muffins (vi bakade måånga fler)


Jag , Jennifer & Linnéa ♥


Jennifer haha :)


Godmorgon

Hej ! Har varit vaken i typ en timme. Har nyss ätit frukost. Idag ska jag vara med Jennifer & Linnéa , jag vet inte riktigt vad vi ska göra , men men .. Som jag sa igår så ska jag klippa mig idag och efter det ska jag och syster hem till våran kusin och baka , trevligt ♥. Asså det är ju sjukt mycket snö ute , det har ju varit snö sen jul. Jag vill ha sommar nuuuuu ! Ikväll är det lets dance. Vem hejar ni på ? Jag hejar på Molly & Jonathan haha :p.

men vi hörs sen , kramar ♥


Jag , Linnéa , Melissa Sandra & Åsa ♥


Rubrik

Hej ! Vad gör alla ? Jag har typ precis duschat. Tränigen förrut var jätte rolig , vi tränade med Kärra också så det var jätte kul ! :) Imon ska jag klippa mig och sen ska jag och syrran hem till kusinen och baka , kul ♥. Asså lovet har ju gått jätte fort , orkar inte skolan på måndag.. men men , man får väl stå ut.

Ha det så bra så hörs vi lite senare , puss ♥




Träning

Hej ! Vad gör alla ? Ska snart åka till träningen , det ska bli kuul ! ♥ Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt.

ni får ha det så bra , så hörs vi senare , kramar ♥


Godmorgon ?

Hej ! vaknade för en stund sen , skönt att sova riktigt länge ibland ! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Har träning ikväll , kul ♥ ! Kanske ska se på nån film sen. Men vi hörs sen , kram ♥

 

Bild från Grekland. Vill ha sommar nu !


Godnatt

Hej ! Det blir ett kort inlägg nu , är skit trött så orkar inte skriva så mycket. Ikväll så var jag hos Linnéa , vi åt godis och såg på nån konstig film på tv4 och sen såg vi på efterlyst. Sen kom min snälla pappa och hämtade med bilen vid kvart över 10. Imon vet jag inte riktigt vad jag ska göra , kanske vara med nån kompis eller nåt.

Men vi hörs imon , godnatt ♥



Jag & Linnéa ♥





Dagens outfit

randig tröja - Gina tricot  lackleggings - Gina tricot  boots - Dinsko  Halsband - ?
Randig tröja - Gina tricot
Lackleggings - Gina tricot
Boots -  Dinsko
Halsband - ?


Jacka - Didrikson, Team sportia


<3

Hejsan ! Är fortfarande med Linnéa. Ska snart äta och sen ska jag till Linnéa. Orkar inte skriva så mkt. det kanske kommer in ett videoinlägg sen.
ha det bra hej ♥

 


Linnéa skriver

Hejhej! Linnea här;)
Nu ska jag berätta några saker om Emma:

•Hon frågar 1000 ggr varje dag om hon är smutsig runt munnen.

•Hon är lärarnas favorit (tror hon);)

•Hon älskar Eric Saade och pratar om han
 24/7

•Hon gör sig klar på morgonen på 7 min (äter frukost + fixar sig)

Men hon är bäst ändå<333 :D

Puss♥


har tråkigt

Hej ! Vad gör alla ? själv sitter jag och äter en semla och lyssnar på manboy med Eric Saade , skit bra låt !
Linnéa kommer hit om en stund , jag vet inte riktigt vad vi ska göra.
skriver mer sen. kramar ♥


Första inlägget !

Hej ! Har precis skaffat blogg. Idag har jag , Jennifer , Melissa & Linnéa varit på bio , vi såg Valentines day. Den var jätte bra ! Hade släktkalas förrut för min syster fyller år idag , grattis Julia ! ♥ ska se på film nu kanske.

skriver kanske sen. ha det bra , kram ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0