DAGEN , mycket film !

HEJ ! Var med Jennifer & Åsa idag. Jag mötte Jennifer först , så mötte vi Åsa vid bussen , sen åkte vi till godis city och köpte godis och sen åkte vi hem till jenni och såg på film , Wallander , mysigt ! Sen gick vi hem till mig för jag skulle äta och efter det gick åsa hem. Sen gick vi hem till Jennifer och såg klart på filmen , och så såg vi på ett avsnitt av Kommissarie Winter , älskar sånna filmer , jag och Jenni ska ju bli poliser när vi blir stora , så det är ju en bra början haha ! Sen såg vi på Heartbreak Hotel och innan jag gick hem så såg vi lite på I taket lyser stjärnorna. Vi har typ bara sett på film idag , det enda detta inlägget har handlat om är film , hahah !

Hoppas att ni har haft en bra dag , för det har jag ♥


Min bil om några år kanske , vem vet ? haha


Hemma

Hej ! Är hemma själv just nu , mamma & pappa är på kalaset och min syster sover hos en kompis. Imon ska jag & Jennifer träffa Åsa , kul ! Orkar inte skriva mer nu , vi hörs mer imon.

GODNATT ♥

Hos Jennifer

Hej ! Är hemma hos Jennifer just nu. Vi ska snart åka till biblioteket , jenni ska låna om en bok.

PUSS ♥


Dagens låt



Airplanes - B.o.B ft. Hayley Williams

Godmorgon

Hejhej ! Jennifer kommer hit om typ en halvtimme , så det är dags att börja fixa sig nu. Får se vad vi gör. Ikväll ska jag på kalas till min kusin som fyller 18 , grattis Anton :)! Vi hörs mer sen.

Ha en bra dag ♥

Dagens låt






OMG - Usher Ft. Will.I.Am

Min favoritlåt just nu , lyssnar på den hela tiden , såååååå bra !

Dagen

Hej ! Jag och Jennifer var ute och gjorde sommarträningen förut , sprang i 50 min. Just nu äter jag rostade mackor och dricker varm oboy , muuuums !

PUSS ♥

Sommarträning

Hejhej ! Var ute och gjorde sommarträningen med Jennifer , det var riktigt jobbigt , men det kändes bra efter ! Jag sa ju att jag skulle visa er vad jag hade köpt i Turkiet , men jag visar det imon eller nån annan dag , jag orkar inte det nu :D. Passade ju min lillkusinen förut , han är för söt :). Jag bloggar mer innan jag lägger mig.

PUSS ♥




Två bilder från Turkiet

Två bilder på två killar som vi träffade , i två butiker. Ferhat som vi träffade när killarna skulle köpa skjortor och Romeo som vi träffade i en affär där dom hade väskor , plånböcker & skor. Jag visar vad jag köpte sen.


julia romeo jag pappa ♥


fredrik jag ferhat julia niklas ♥

Bajs på rubrik !

Hejhej ! Sitter just nu vid min systers dator för hon ser på film på min. Var och kollade på glasögon förut , och jag köpte ett par , jättefina ! Så dom kommer om 2 veckor :). Sen åkte vi till Backaplan en sväng. Vi passar min lilla kusin Noel som är 1 år just nu :). Kanske träffar Jennifer sen.

Vi hörs mer sen ♥


TURKIET 2010 VIDEO


Dålig uppdatering idag

Hej ! Idag har jag träffat Jennifer , har saknat henne sååååå ! ♥ Vi pratade mest och så. Håller på att lägga in filmen nu , och jag tror att det funkar , jag är stolt haha ! Men det kommer nån mer video , orkade inte ta med alla bilder för då skulle den blivit 2 timmar typ. Ska lägga in den nu och sen ska jag sova. Fick ett jättefint armband av Jennifer och så var det en klocka på , jättefint , tack ! ♥

Jag saknar dig Linnéa , kom hem nuuuuuuuuuuuuu ! ♥

Godnatt !

FAN !

NEJ ! Det funkade inte ! Aja , jag försöker imon för nu är jag skit trött !


Det blev en film istället

Jag gjorde en film , det går mycket snabbare än att ladda upp alla bilder ! Jag tror det kommer 2 till filmer om några dagar , med bilder från dom andra kamerorna :). Filmen kommer snart. Ska bara lägga upp filmen sen ska jag lägga mig.

Godnatt ♥


Bilder kommer snart

Hej ! Håller på att lägga över bilderna från kameran , och det kommer ta en stund kan jag säga , mååånga bilder. Men sen har ju min syster tagit massa bilder med hennes kamera och min mamma & pappa med deras , så det kommer komma bilder i olika omgångar :). Vi var hemma hos min farmor och farfar och åt middag förut , kan bara säga en sak: jag ÄLSKAR deras mat , så gooood ! Men som sagt , bilderna kommer snaart !


Hemma i Sverige !

Hejhej ! Nu är jag hemma från Turkiet ! Planet landade vid 3 imorse , så jag la mig vid 5 , men sov till halv ett ! Det var så jävla kul i Turkiet , när vi skulle åka igår så började det regna och åska haha det kanske var för att vi skulle åka hem ? Det kommer maaaaassaaa bilder sen ! Om en stund ska vi till min farmor & farfar och äta middag. Eftersom internet på hotellet var så segt så blev det inte så mycket uppdaterning , men nu när jag är hemma igen , blir det mer ! Nu ska jag börja fixa mig , så vi hörs mer när jag kommer hem. Och då kommer det massa bilder och så berättar jag mer om Turkiet.

PUSS ♥


Uppdaterıng fran Turkıet !

Hej ! Sıtter just nu pa hotellets ınternetcafe . Har ar det over 40 grader varje dag ! Jag gar ınte uppdaterat sa mycket , men det ar for att ınternet har ar jattesegt , sa det har ınte gatt att logga ın , men nu gıck det ! Har hort att det regnar ı Sverıge , haha ! Men jag har det ıallafall jattebra ! Men jag saknar Jennıfer & Lınnea skııııııt mycket , men vı ses snart ! ♥ Tankte lagga ın lıte bılder , men det funkade tyvarr ınte .

Ha det sa bra , for det ska jag ♥

 


TURKIET IDAG !

Jag är så jävla glad idag , för jag ska till TURKIET ! Det ska bli sååå härligt att komma bort från Sverige ett tag ! Vårat plan är försenat fyra timmar så vi kommer komma fram till hotellet 6 imorgonbitti, så vi kommer typ sova i tre timmar ! Vi ska åka med våra kompisar, så det ska det ska bli jätte kul :). Det kommer kanske något inlägg ibland, men det är inte säkert att jag uppdaterar så mycket, jag kommer inte sitta framför datorn när det är 40 grader ute ! Jag och min familj åkte och åt thaimat förut, gott ! Igår kom min saknade Linnéa hem från Frankrike, så jag träffade henne så gick vi och pratade & så fick jag ett jättefint armband som hon hade köpt i Frankrike , tack bästavän jag älskar dig ! ♥

Ha en fortsatt bra dag, för det ska jag ha ! ♥




Robbie Williams - She´s the one

VILL SE, NU NU NU !!


Dålig uppdatering

Hejhej ! Dålig uppdatering denna veckan , men jag har har inte haft tid ! Jag har varit hos min mormor sen i tisdags. Har haft jätteroligt ! Jag har varit med mina kusiner också , Joakim & Jesper :). I tisdags så spelade vi minigolf , i onsadag var vi och badade på ett vattenpalats och i torsdags badade vi i en sjö ! Jag åkte hem idag :). På onsdag börjar Partille cup , längtar :)! Men jag kan bara vara med på onsdag & torsdag för på fredag åker vi till T U R K I E T ! Förut så var jag vid norra långvattnet och badade med familjen , helt ljummet i vattnet ! Imon ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt. Ska lägga mig snart , är väääldigt trött , man blir ju så trött av värmen , idag var det 30 grader !

Godnatt ♥




saknar er ! ♥

RSS 2.0