Nytt i gaderoben


 99,50 :-


 99,50 :-


199 :-


99,50 :-

Allt är från Gina Tricot :)


Sol idag igen !

Hejhej ! Idag var jag först på Gina Tricot och shoppade lite (bilder kommer snart). Och sen träffade jag Melissa så åkte vi till Eriksberg , där hennes pappa bor. Och så la vi oss och solade på kajen precis där dom bor. Jättehärligt var det ! Melissa badade ! Men jag vågade inte hahah , det var iskallt ! Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och köpte pizza :). Det har ju varit jättevarmt idag , sommaren är här !

PUSS ♥

Har jätte många bilder från idag , men jag orkar inte lägga in alla , så här kommer några:




hahaha :D










SOL !

Hejhej ! Idag har det varit sol HELA dagen ! Jag har legat ute och solat typ hela dagen. Jag har fått färg , men jag har brännt mig på armarna. Om 1 vecka och 6 dagar så åker jag till Turkiet , läängtar !! Det blir lite dålig uppdatering om det är fint väder , bara så att ni vet :).

PUSS ♥


Dagens låt




Rasmus Seebach - Natteravn

Första dagen på sommarlovet

Hejhej ! Idag är det första dagen på sommarlovet. Jag gick upp vid halv tio och så åt jag frukost & fixade mig. Sen vid elva så åkte jag , mamma & Julia till Backaplan. Jag köpte en klänning och en väska på H&M , men jag orkar inte ta kort på det :). Sen köpte jag en present till Sandra eftersom att hon ska ha tjejmiddag imon , det ska bli jättekul ! Luktade på parfymer också , eftersom att vi åker till underbara Turkiet snart så ska jag beställa en parfym , men jag kan verkligen inte bestämma vilken jag ska ha ! Jag luktade på Escada , Can Can & Circus , men jag väljer mellan Can Can & Circus. Båda luktar jättegott , men vi får se vilken det blir. Vi åt på Paprika också. Och efter det så åkte jag & mamma till odontologen , så fixade dom tandställningen. Och dom sa att den åker ut innan jul , det ska bli skönt att få bort skiten ! Jag kommer nog inte blogga så mycket under sommarlovet , för om det är fint väder så vill inte jag sitta inne ! Oj vilket långt inlägg det här blev , typ det längsta :)?

PUSS ♥


eller



Bilder från skolavslutningen
















Äntligen är det SOMMARLOV !

Äntligen är det sommarlov ♥! Vi började kl nio idag , så var vi i kyrkan. Sen gick vi till klassrummet och fikade. Sen när jag kom hem så åkte jag, mamma, pappa, julia & mormor till stan och åt på en jättemysig indisk restaurang, min mormor fyller 69 år idag , grattis ♥! Sen åkte vi hem, och så kom farmor & farfar och då åt vi jordgubbstårta , mumms ! Efter det så gick jag till Jennifer. Nu sitter jag , Jennifer & Linnéa och kollar på tv. Jag tog lite bilder på avslutningen , jag lägger in dom ikväll om jag orkar annars lägger jag in dom imon.

PUSS ♥

Skolavslutning IDAG

Idag är det SKOLAVSLUTNING ! Jag gick upp vid sju. Har ätit frukost och nu ska jag platta mitt hår, plattade det igår men jag ska bara platta till det lite. Jag tar med mig kameren , så det kanske kommer in lite bilder sen :).

Ha en bra dag ♥

1 dag kvar

Hejhej ! Har precis varit ute och solat lite , och nu sitter jag här. Jag har fortfarande ont i nacken , men det är pyttelite bättre. Imon går jag till skolan eftersom att det är sista dagen innan avslutningen ! Jag kan inte fatta att om 2 dagar så är det SOMMARLOV ! Det ska bli så härligt att slippa skolan ! Om 3 veckor & dagar så åker jag till Turkiet !






Ont i nacken

Godmorgon ! Idag skulle jag egentligen ha stadsvandring , det skulle bli kul. Men när jag var hemma hos Jennifer igår så satt jag i hennes säng och så skulle jag vända mig om , så nacken knäcktes typ till. Så nu har jag jätte ont i nacken. Så jag kunde lika gärna vara hemma idag , så att jag kan gå imon ! På fredag så är det skolavslutning , åh jag L Ä Ä Ä Ä N G T A A A R !

PUSS ♥


Bara 4 dagar kvar

Hejhej ! Igår sov Jennifer och Linnéa över här. Vi såg på film , Prinsen och jag 2. Sen somnade vi runt två. Vi gick upp vid elva typ. Om en stund ska vi åka till Backaplan och ikväll har jag träning. Just det , vi har studiedag idag :D! Men jag fattar inte varför man ska ha det sista veckan ? Man kan ju sluta då isället.




Sommarlåtar


Train - Hey soul sister


Lovestoned - Rising girl


Linda & Velvet - Victorious


Tråkig dag

Hej ! Jag kan bara beskriva idrottsdagen med ett ord , TRÅKIG ! Vi sprang 60 meter & 800 meter , kula , hoppade höjdhopp , längdhopp. Sen i slutet så var det en stafett , och gissa vilken klass som vann ? 7G ! Hahah :D. Ikväll ska jag vara med Jennifer & Linnéa.




Har varit ute och sprungit

Hejhej ! Kom precis hem, har varit ute och sprungit med Jennifer. Vi sprang en runda, vi sprang i 41 min men vi gick sammanlagt typ 10-15 min. Imon är det idrottsdag , T R Å K I G T ! Vi ska vara på Angredsvallen och om det regnar så måste man åka dit ändå , men om det ösregnar så kommer jag vara sjuk :D! Ska in gå in och duscha nu och sen äta middag.

PUSS ♥


Sommarlov snart

Hejhej ! I lördags var jag på Liseberg med Jennifer , Linnéa , Melissa , Sandra & Johanna. Vi hade jättekul ! Vi var där från 11 till halv nio ungefär , nästan 11 timmar ! Om tio dagar så är det skolavslutning , LÄNGTAR ! Imon börjar jag fem över nio , så lite sovmorgon får jag iallafall :).


Har tråkigt

Har precis kollat klart på Kommissarie Winter , den var jätte läskig haha ! Har jätte tråkigt , men men...
Jag tror att jag ska se på en till Kommissarie Winter film till nu.

PUSS ♥

Hemma idag igen

Hej ! Jag är hemma idag också. Måste dricka äcklig hostmedecin , usch ! Men jag går till skolan imon. Har inte kunnat träna på hela veckan och kommer inte kunna göra det idag heller :(. Orkar inte skirva mer nu.


Äntligen

Hejhej ! Äntligen har jag fått tillbaka min dator ! Och alla bilder var kvar , tur ! Jag tror jag ska gå till skolan imon , men jag får se hur jag mår imon. Sitter pch kollar på efterlyst nu.

PUSS

Sjuk

Var på vårdcentralen förut och dom sa att jag hade en kraftig förkylning , så jag är hemma från skolan idag. Jag tror jag kan gå till skolan imon. Orkar inte skriva mer nu. ♥


Hallsberg

Hej ! Sitter vid min systers dator just nu. I helgen var jag i Hallsberg och spelade Järnvägen cup , vi kom till A-slutspel och åkte ut i kvartsfinalen. Idag hade vi so prov , religion. Det gick ganska bra tror jag. På fredag har vi matte prov och sen är det inga mer prov innan sommarlovet , skööönt ! Sen ska vi på kalas till min kusin :).

PUSS ♥

RSS 2.0