20 april , min födelsedag !

IDAG FYLLER JAG 14 ! Jag har inte uppdaterat något idag , men jag har haft fullt upp. Klockan 6 kom mamma , pappa & syster in och sjöng för mig , så fick jag massa pressenter & bulle och saft :D. Sen gick jag i skolan till klockan halv tre. Sen när jag kom hem så åt jag kina mat mumms och till efterrätt blev det chokladpudding och grädde :). Sen hade jag träning. Så jag har haft fullt upp hela dagen ! Men jag har haft en jättebra födelsedag ! Jag sa ju att jag skulle lägga in bilder idag , men jag orkar inte så jag lägger in bilder på vad jag fick imon istället.
Nu ska jag snart lägga mig för jag är jättetrött ! Godnatt ♥♥



Läängesen

Hejhej ! Det var väldigt lääängesen jag bloggade men det har varit så fint väder , och då vill inte jag sitta inne... Idag hände inget speciellt i skolan , bara att vi hade ett oförberett prov i so som gick skit hahah nej men det gick säkert bra :p. IMON FYLLER JAG 14 :D ! Hinner inte skriva så mycket mer nu , jag måste lägga mig så jag orkar med morgondagen. Imon kommer det lite bilder.

Vi hörs imon , godnatt ♥







Train - Hey soul sister

Låt


Adam Lambert - Whataya want from me

Linnea Gästbloggar

Hejhej alla Emmas läsare!

Hur är ddet?

jag och Emma sov ju hos Jenni inatt och vi är fortfrande här.
Jenni äter, Emma ligger och sover/ kollar på tv och jag sitter i sängen och bloggar
Deg helt enkelt:)
Pappa kommer och hämtar mig snart tror jag så ska jag hem och äta ( orkar ju inte gå med alla saker)

Vi somna typ vid halv tre (!) och vakna vid typ halv 12 sedan åt vi frukost vid typ 12-halv ett och sedan la vi oss i våra sängar igen och dega^^  sega som vi är gjorde vi oss inte klara försen typ 3, hehe

Men vi skulle kanske ha varit med Sandra och Johanna idag men sedan kunde inte dom, så vi kanske träffar dom imon istället och Melissa.. vi får se helt enkelt:)

imon blir det också lite plugg eftersom skolan börjar på måndag och jag måste fixa lite med tidningen i svenskan och sedan har vi en so läxa:((

Men, men Emma bloggar la mer sen 
Kram♥ 


UPDATE

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag är hos Jennifer , jag och Linnéa ska sova här idag. Vi såg precis på en film , Prinsen & jag , jag har sett den förrut men den är jättebra. Imon vet jag inte riktigt vad vi ska göra , jag ska kanske åka till Backaplan med mamma och kolla på bikini :). Förrut var vi på Backaplan en stund. Vi ska snart lägga oss.

Hoppas att ni har haft en bra dag , godnatt ♥




Kato feat. Jon - Trurn the lights off

Godmorgon

Godmorgon ! Jag har precis ätit frukost. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra...
Vi hörs mer sen ♥

Home

Hejhej ! Jag kom precis hem från stan , vi hade jättekul ! När vi kom dit så åt vi på Paprika , jag åt en baguette med kyckling & vitlöksdressing. Sen gick vi och kollade i affärer , sen skulle Linnéa till Pizza hat så vi gick med henne dit , och sen åkte jag & Jenni hem och nu sitter jag här och skriver detta ointressanta inlägg hahah :D.
Jag ska snart äta middag.

Vi hörs sen , kramar ♥


muuumms !

Stan

Halloj ! Ska snart möta Jennifer så åker jag Jenni & Linnéa till stan ! Men var är solen ? Vi hörs mer sen.

Ha en bra dag i regnet :)♥







Akon - Keep you much longer

Godmorgon

Godmorgon ! Sitter och äter frukost nu. Ska till stan sen med Jennifer & Linnéa.

Vi hörs mer sen ♥

Godnatt

Ska lägga mig snart. Vi hörs mer imon.

Godnatt ♥♥

Hemma

Hejhej ! Nu är jag hemma från bion. Vi såg ju Alice i underlandet , den var jättebra ! Har precis ätit räkmacka , haha :). Imon kanske det blir stan Jenni & Linnéa. Men vi hörs sen.

Puss ♥





Gårdagen

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag har precis ätit frukost. Jag uppdaterade inte så bra igår , men jag var jättetrött så jag la mig ganska tidigt. Jag , Jennifer & Linnéa GICK till Bäckebol skor igår ! Jennifers föräldrar äger ju Bäckebol skor så hon skulle kolla på skor. Sen när vi skulle gå hem så gick vi till donken & köpte glaaass :). Men det var skit kallt ute ! Sen på kvällen så var vi hemma hos Linnéa.

Snart ska jag och Jenni gå till Linnéa. Ikväll ska jag , min mamma & min syster på bio , Alice i underlandet :).
Men nu måste jag börja fixa mig , så vi hörs sen.

Ha en bra dag ! ♥



Hejdå

Ska gå snart. Vi hörs mer sen.

Ha en bra dag ♥

Söndag

Hejhej ! Jag har precis fixat klart mig. Jag ska ut och träffa Jennifer & Linnéa om en stund. Jag vet inte vad vi ska göra. Skriver innan jag går !

Puss ♥

Godnatt

Ska lägga mig snart.

Vi hörs mer imon
Hoppas att ni har haft en bra dag ♥

Dagens låt




Jason Derulo - Whatcha say. gryym låt !

Glad påsk

Glad påsk :)!
Har inte uppdaterat så bra idag , men jag har inte haft tid. Jag och pappa åkte och lämnade tillbaka några filmer som vi har lånat förrut. Sen har jag bara varit ute och solat , vem vill sitta inne vid datan när solen skiner ute ? Inte jag iallafall...

Har ni fått några påskägg då :)? Jag har fått två stycken + 150 kr. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.

Ha en fortsatt bra påskafton ! ♥




Hos linnéa

Hejhej ! Är hos linnéa nu. Vi var ute förrut och tog en promenad och pratade om allt mellan himmel & jord. Ikväll sika min familj tii våra kompisar som bor i mönlycke. Så vet inte om jag hinner uppdatera så mycket idag.

Ha en bra dag , kram


Kvällsinlägg

Ska lägga mig snart. Imon kanske jag ska vara med några kompisar.

Vi hörs mer imon , godnatt ♥


PÅSKLOOOV !

ÄNTLIGEN ÄR DET PÅSKLOOOOV , SLIPPA SKOLAN I TIO DAR , SKÖÖÖNT ! Har inte uppdaterat på typ fyra dagar , men jag har inte orkat haha. I ondags hade vi no prov , det gick ganska bra tror jag. Ikväll har jag bara varit hemma. Slutade tjugo i två idag. Idag är det första april. Har ni lurat någon :)?

Skriver mer sen , kramar ♥♥




David Guetta - Memories


Lady Gaga - Paparazzi

RSS 2.0