GODNATT BLOGGEN ♥


NU:DUSCHEN

Ska hoppa in i duschen nuuuuu. Uppdaterar lite senare kanske.

Hejsan

Hej bloggen ! Kom hem från skolan vid tre typ. Pluggade lite svenska , har faktiskt inte så mycket läxor denna veckan , typ bara svenska , engelska & matte prov på fredag , JAG HATAR MATTE PROV ! Om 20 minuter börjar Paradise Hotel , skulle egentligen duscha innan , men tror ni att jag hinner duscha på 20 minuter , nej det gör jag faktiskt inte seg som jag är så jag får duscha efter helt enkelt. Imon har jag sovmorgon till halv tio , göötttttt ! Snart är det ju julafton , åhhhhhh jag älskar verkligen julen ! Denna helgen kommer bli så jävla grym asså , på fredag är det Idol i Scandinavium med my bestfriends Jennifer & Linnéa som gäller , på lördag blir det antagligen överby med Jennifer för då kommer MIN prins dit , så bäst är han. JUST DET JA ! ERIC SKA JU VARA MED I MELODIFESTIVALEN 2011 ! Hans nummer kommer bli ännu bättre än Manboy sa han ! Fan att han inte kommer tävla i Göteborg , för er som inte vet så ska han tävla i Linköping. Han kommer ju vinna det fattar ju alla. Det är sjukt hur mycket jag älskar dig Eric , helt obeskrivligt !
Oj vilket långt inlägg det blev, aja men nu ska jag kolla lite bloggar innan Paradise Hotel börjar.

puuuuuussssssss ♥

eric som liten. eller hur ser man att det är han !? sötare får man ju leta efter asså ! ♥

Till dig min älskling ♥

eric saade
du är så jävla bra.
jag blir lycklig när
jag ser dig.
du har en jävligt stor
plats i mitt hjärta ,
och det kommer du
alltid att ha.
du får mig att må bra.
det finns inget dåligt
med dig , du är perfekt.
du betyder allt för mig.
jag visste att det
var något speciellt med
dig redan första gången
jag såg dig.
jag kan inte beskriva
dig med ord , du är
obeskrivlig. jag älskar dig
och det kommer jag alltid göra.
du är den bästa & du är helt
underbar. jag skulle göra allt
för att få träffa dig  i bara 5 minuter
och säga allt jag vill säga till diiig !
asså gud vad jag älskar dig eric ,
det går verkligen inte att förklara.
jag längtar så sjukt mycket till den
4 december , så jävlar asså !
du är min , ingen annans , bara miiiin.
dina ögon är sååå sjukt fina , hela du
är fin , FINAST ! det är något med dig
som är så speciellt , jag kan inte förklara
vad det är , det går bara inte !
om du dör så vet jag fan inte vad
jag gör , skulle inte kunna leva utan
dig älskling.
min eric , min älskling ,
min prins , mitt allt
ERIC KHALED SAADE
JAG ÄLSKAR DIG MEST ♥!


STORBLOGGARN HÄR

Hej ! Haha rubriken stämmer , eller inte .. Jag har inte hunnit uppdatera under veckan ,  har haft mycket prov & läxor. Men nu uppdaterar jag , bra va ? Vi har precis haft hemkunskap och vi hade typ ett prov , man skulle göra en köttfärssås soppa , jag & jennifer lyckades faktiskt ! Har strimma om en kvart. Slutar fyra idag , seeeeegt ! Men vi har inga läxor , så jag & jenni kommer typ bara sitta och inte göra någonting känner jag på mig haha ! Men nu ska jag draaaaa så jag uppdaterar mer när jag kommer hem.

puussssssssss ♥


såååååå jävla bra asså !

SERIÖST VAFAN ÄR DETTA ?

Asså seriöst , hur fan kan Andreas Weise gå vidare ? Jag hatar verkligen honom ! Jag har aldrig tyckt att Geir är bra , men idag ändrade jag uppfattning om honom , är ju jättebra & hur go som helst ! Det är ju inga bra kvar nu ju , eller jo Elin men jag tror inte att hon kommer gå till final :(. Jag röstade faktiskt på Geir när han sjöng i duellen haha. Jag , jennifer & linnéa ska ju till Idol 3 december och om andreas är kvar då vet jag fan inte vad jag gör !


KOM IGEN NU GEIR , JAG DÖÖÖÖÖR OM ANDREAS WEISE GÅR VIDARE !


GODNATT ♥


UPDATE

Hej bloggen ? Mår ni bra ? Jag har inte uppdaterat på ett tag , ovanligt haha ! Men nu tänkte jag uppdatera liiiiite. Asså det här lovet har gått jättesnabbt , det är ju redan fredag imon ! Och nästa vecka blir inte så rolig , har tre jävla prov på två dagar. Hur fan tänker man då ? Jag kommer typ få plugga ihjäl mig på lovet. På onsdag har jag hemkunskaps prov man ska kunna typ 10000000 svåra ord + massa andra saker sen har vi so prov på onsdag också , och på torsdag är det italienska prov , asså åhhhhhh vad jobbigt !
Tog bort min tandställning i tisdags ! Jätteskönt att den är borta , men det känns lite konstigt eftersom att jag har haft den i två år ! Men det känns jättebraaa och jag är verkligen JÄTTENÖJD , mina tänder är helt raka ! Men jag ska ha en tandställning på natten i ett år , lite jobbigt men jag får stå ut , vill man ha fina tänder så är det bara att göra det som behövs !

Nu ska jag fortsätta att kolla på Robinson !
puuuuuuuuuuuussss ♥


där man fixar tandställningen

RSS 2.0