I skkooolan

Hejhej ! Sitter i tjejrummet nu med massa. Har matte om tio minuter , seeegt. Uppdaterar mer hemma sen.

Ha en bra dag ♥


HAHA OMG !

Igårkväll så kom mamma in i mitt rum och sa att min lärare var med i tidningen och jag trodde typ att det var en sån där födelsedagssak eller nåt. Och sen när jag kollar så är det fan TVÅ sidor med min lärare Sven , jag höll på att dö ! Asså det stog typ att han springer massa och jag visste att han springer mycket men inte att han har sprungit 20 maraton , helt sjukt ! Han är typ i Grekland nu och springer ett lopp mellan Aten & Sparta , Spartathlon , 246 km , man springer i typ två dagar , hur orkar man haha ! Coolt ändå att en man känner är med i tidningen. Han är min so lärare och han är en jättebra lärare , min favorit lärare helt klart !


21.33

Hej bloggen ! Har precis ätit. Hade träning förut , kul var det ! Jag läääängtar till fedag för då ska Linnéa ha tjejmiddag , och jag & Jennifer ska fixa den BÄSTA presenten haha ! Jag är sååååå jävla skoltrött , orkar inte allt pluuugg ! Imon börjar jag 8 , det är ju jättekallt då , så jag funderar starkt på att ta min vinterjacka. Jag tror faktiskt att jag gör det.
pusssssssss


min eric
jag älskar dig ♥

I Mölnlycke

Hejhej ! Är hemma hos våra kompisar i Mölnlycke just nu. Vi har ätit jättegod middag och efterrätt ! Uppdaterar mer när jag kommer hem eller imon.

PUSS ♥

Filmkväll

Hejhej ! Ikväll var jag , Linnéa , Melissa , Sandra & Johanna hemma hos Leila och såg premiären på Camp Rock 2 , sååååå jävla bra ! Jag såg den första hemma innan också ! Bilder från kvällen får ni imon , för jag orkar inte lägga in dom nu tyvärr. Slutar egentligen kvart över tre på fredagar men våran no lärare skulle nånstans , så vi fick sluta två gööööttt ! Uppdaterar mer imon för nu är jag trött.

tack för kvällen , linnéa , melissa , sandra , johanna , leila ♥
godnatt !


såååå bra !

Linnéas dag !

grattis bästavän
jag älskar dig !





I skolan

Hejhej ! Sitter just nu i skolan och har strimma (eget arbete). Vi fick ha datorer och då passar jag på att blogga , snäll som jag är haha :)! Slutar tjugo i tre idag , segt. Och imon har vi orienteringsdag i Tuve , trååkigt jag hatar orientering ! Okej nu får min lärare damp på mig snart. Skriver mer när jag kommer hem.

Ha en bra dag , puss ♥

Vila i frid Patrik

Jag har känt hela mitt liv nästan , men du var pappas bästa vän. Igår fick du äntligen somna in efter nio månaders kämpande. Vila i frid Patrik.


FAN !

Skulle egentligen spela match idag , Göteborg Cup. Men jag har feber så det blir inget spel för min del , åh jag vill speeeeela , men är man sjuk så är man !

haha sååååå söt , jag älskar dig eric khaled saade ♥♥


Inte bloggat på jag vet inte hur länge

Hejhej ! Jag har inte bloggat på ett tag , men jag har faktiskt inte orkat. Jag är hemma från skolan idag , har feber och skit ont i huvudet , inte kul ! Idol började ju igår. Det var en som jag tyckte var skit bra , Jonathan ni vet , han som var 16 år och sjöng Tears in heaven , jättesöt var han. Hoppas att han går långt ! Nu ska jag se på andra avenyn. ♥


så jävla bra var han !

Inte bloggat på en vecka , haha jag är bäst på att uppdatera !

Hejhej ! Det var typ en vecka sen jag uppdaterade , haha ! Men jag har pluggat mycket , så jag har inte haft tid att blogga. Men när jag har mycket med skolan så kommer jag inte uppdatera så mycket ! Hade skolfoto idag , jag hatar det , blir typ aldrig bra på kort , haha ! Fotografen var tvär kaxig , eller kanske inte kaxig men hon var lite konstig. Orkar inte skriva mer nu för jag är sååååhär trött !


jag älskar dig eric khaled saade  ♥♥

RSS 2.0