00.37

Bad update today , i know. Men jag har inte haft någon tid till att blogga. Men det blir bättre imon. Jennifer var här ikväll , vi åt massa godis & chips och såg på film haha vet ni vilken film vi såg på ? Pappa polis hahaha , den är så jävla braaaaa asså , jag vet att vi är töntiga men skit samma , den filmen var min favoritfilm när jag var liten ! Jennifer vi måste ladda ner Julian & Jim ! Nu ska jag lägggaaaaa miiiiiig , är så jävla trött. Just det , glöm inte att ställa bak klockan en timme eftersom det blit vintertid nu. Så klockan är halv 12 nu. Ska jag lägga mig snart !

Hoppas att ni har haft en finfin dag ! ♥


 jag älskar dig bästavän ♥

sdjhsuhhkddjfhisiod

Hej bloggen ! Ska börja fixa mig nu , Jennifer kommer om en stund. Kanske går en promenad eller nåt. Bilderna kommer sen , om jag orkar lägga in dom :)! Nu har jag lite bråttom !

Ha en bra dag ! ♥

TRÖTT !

Kom hem vid elva typ , vi hade jäääävligt kul asså , haha ! Lägger in bilder imon ifall jag orkar. Nu är jag jättetrött efter en hel skolvecka , så nu tror jag att jag ska lägga mig. Imon ska jag sooooova läääänge !
Men nu orkar jag inte skriva mer.

Vi hörs imon
puuuuussss ! ♥


GRATTIS PÅ 20-ÅRSDAGEN MIN PRINS , JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA ERIC SAADE ! ♥



LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

HEJ ! Rubriken säger allt , äntligen är det looooov , så jävla gött asså ! Och jag är skit glad , jag fick alla rätt på mitt musik prov , vi skulle skriva en uppsats på engelskan om Sverige och jag skrev ett helt papper och det kändes jätte bra , vi hade fysik prov idag och det är första gången jag svarar på alla frågor på ett no prov ! Och ikväll är det tjejmiddag hos Leila , ska bli jäääättekuuuul ♥! Förresten grattis i efterskott Leila ! ♥
Nu ska jag duscha och fixa miiiiig !
Vi hörs om en stund !


Tidinställt inlägg

Halloj ! Nu sitter jag antagligen och käkar skolans äckliga maaaaaaaaaat , hatar maten i skolan , äter hellre vatten & bröd , hahahahaha ! Har svenska om en stund.
Kort inlägg haha

uppdaterar när jag kommer hem ♥


in school

Hej sitter just nu i tjejrummmet med massa. Har strimma om 25 minuter , seeeeeeegt ! Efter har jag matte , lunch , svenska & so , sen slutar jag tjugo i tre . Kollade precis på statistiken och såg att jag hade 5 läsare!!! Asså det är rekord, skit glad verkligen, hoppas att ni stannar<33
linnéa skrev det haha !

ha en bra dag ♥

JAG ÄR TILLBAKA !

Hej bloggen ♥! Hur är det ? Med mig är det bra ! Nu är jag tillbaka här på bloggen , jag har faktiskt saknat att blogga ! Jag tog en bloggpause bara för att jag inte hade något roligt att skriva , och det känns inte så roligt att sitta här och skriva massa tråkiga inlägg , så det är därför ! Men nu är jag iallafall tillbaka.

Igår sov Linnéa här. Vi såg på Taken , en jävligt bra film ! Sen imorse var vi på gudstjänst , eftersom jag ska konfirmera mig så måste man gå på 6 gudstjänster nu på hösten och 7 på våren ! Efter det hämtade pappa mig så åkte vi till brunnsbo för jag hade match där mot Sävehof , vi vann med 21-16 , gryymt ! Sen åkte jag hem och sen dess har jag typ bara degat ! Juste , vet ni vem jag såg i brunnsbo ? Lotta i Andra Avenyn , haha skit coolt att hon var där ! Sen måste jag berätta en annan sak , igår visade det sig att min älskling Eric Saade har bilddagboken. Så jag skerv ett privat meddelande till han , skrev typ att jag älskar dig mest på denna jord och du är bäst ! Och sen fick jag ett SVAR idag ! Fattar ni eller ? Sen om man går in på min dagbok så står det senaste beskökare och så står det EricSaadee , åh jag är så jävla glad ! Har han som vän på bdb också.


                  idag, 08:33
Jag blir otroligt glav av dessa fina meddelanden jag får! Tack så jätte mycket. Kram på dig

EMMA ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAD ! ♥

Orkar inte blogga just nu...

Rubriken säger allt. Jag orkar inte blogga just nu. Tar en liten bloggpause , men är tillbaka snart !

Ha det bra ♥


RSS 2.0