Film

Hej ! Jennifer är här nu. Vi ska se på film , systrar i jeans andra sommaren. Jag skriver mer sen !

ha det bra sålänge ♥


hahaha snygga :D

Hos Jennifer

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag är hos Jennifer nu. Jag , Linnéa & Jennifer ska se på let´s dance. Efter skolan åkte vi till backaplan och provade kläder & köpte godis på triumf :). Imon har jag match , kuul ♥. Hade engelska prov igår , det gick bra !

Skriver mer när jag är hemma , kramar ♥♥



Run This Town - Jay Z feat. Rihanna & Kanye West

Sorry för dålig uppdatering !

Hejhej ! Jag har inte uppdaterat sen i fredags , men jag har verkligen inte haft tid ! Vi har haft många prov & läxförhör , så jag har varit tvungen att plugga ! Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan , men när jag har mycket i skolan så blir det lite mindre uppdatering. Men som sagt , jag ska försöka.
Idag hade jag so prov om romarriket , det gick ganska bra. Sen på no:n så var rektorerna inne & pratade med oss för våran lärare är sjuk så därför har vi en vikarie , och då är alla skit stökiga ! Imon börjar jag åtta & slutar tio i tre. Ser på Drömmen om Italien nu , och sen blir det veckans höjdpunkt : Andra Avenyn ! 

Vi hörs kanske sen , kramar ♥♥





Lady Gaga - Paparazzi

Hos Jennifer

Hejhej ! Har inte uppdaterat på typ två dagar , men jag har inte orkat. Idag hade vi matte prov , det var ganska lätt ! Efter skolan åkte jag , Jennifer , Linnéa & Melissa till backaplan. Jag och Jennifer gick in på elgiganten , och vi var där inne i nästan en timme , det var skit kul haha :). Men jag skriver mer när jag är hemma.

Puss ♥


jag & jenni ♥


Med Jennifer

Hejhej ! Jennifer är här nu. Vi ska snart plugga till svenska provet som vi har imon ! Hinner inte skriva så mycket nu , för vi måste pluuugga !

Vi hörs mer sen , kram ♥


Kvällsinlägg + dagens låt

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag sitter & lyssnar på musik & läser bloggar. Hade träning förrut , kul :). Imon har jag studiedag , yees ! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag tror att jag ska plugga , har svenska prov på torsdag , och matte prov på fredag , TRÅKIGT !! Jag vet inte när jag ska lägga mig , är inte trööttt !

Vi hörs kanske sen , kramar ♥



Rihanna - Russian Roulette

Kvällsinlägg

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag ska snart lägga mig. Idag i skolan hände inget speciellt , bara att killarna i våran klass är väldigt omogna & tog mina nycklar och höll på. Hahah jag & Jennifer sprang typ runt halva skolan ! Imon börkar jag åtta , segt ! Jag slutar 20 över ett , för vi har ingen strimma.

Vi hörs imon , godnatt ♥♥


Fireflies - Owl City

 


Morgoninlägg

Godmorgon ! Jag ska snart möta Jennifer. Idag slutar jag 10 över tre. Hinner inte skriva så mycket.

Vi hörs sen , ha en bra dag ♥

Hejdå

Ska möta Jennifer snart , så går vi till Linnéa. Vi hörs mer när jag är hemma sen. Ha en bra dag ♥


Melodifestivalen

Dom fyra bästa låtarna i melodifestivalen enligt mig:

 

 


Godmorgon

Hejhej ! Vad gör alla ? Jag har typ precis ätit frukost. Idag vet jag inte vad jag ska göra.

Vi hörs sen , kram ♥

 

 


Godnatt

Hola ! Ska lägga mig snart tror jag , är jättetrött. Imon vet jag inte vad jag ska göra...

Ni får sova så gott , så hörs vi imon , godnatt ♥

 


Dagens låt

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Lördag

Hejhej ! Har inte uppdaterat på några dagar , men jag har inte orkat. Kom hem från Jennifer för en stund sen. Vi såg på melodifestivalen. Anna Bergendahl vann , hon var jättebra , men jag hejade på Eric Saade. Spelade match förrut , mot sävahof & vi vann med 23-21 ! Kanske ska se på nån film nu.

Vi hörs sen , kramar ♥

Lite bilder som konstnären , Linnéa har målat:


asså det är sjukt likt ! seriöst linnéa , du borde bli konstnär !




Min dag

Hej ! Vad gör alla ? Jag har precis duschat , hade handbollsträning förrut :). Idag i skolan hade vi inget klassråd eller strimma , så vi fick sluta tidigare idag också ! Efter skolan åkte jag & mamma till odontologen , så fixade dom tandställningen , så nu slipper jag gå runt och ha ont. Idag på bilden skulle man måla av en kompis. Och Linnéa borde fan bli konstnär ! Hon målade av mig & Jennifer , ni får se bilder imon. Hon är bäst på att måla ! Imon börjar jag halv elva & slutar halv tolv , har bara en lektion imon , sköönt ! Ska lägga mig snart.

Vi hörs mer imon , godnatt ♥♥

 


Godmorgon

Hejhej ! Sitter & äter frukost nu. Det får bli ett kort inlägg , för jag har lite bråttom !

Skriver mer sen , ha en bra dag ♥



Trött

Hej ! Har precis sett klart på Andra Avenyn , det var bäst som vanligt ! Imon börjar jag åtta , jobbigt ! Jag slutar tio i tre. Efter skolan ska jag till odontologen & fixa tandställningen. Har typ varit där tre gånger på en vecka, men vad gör man inte för att få snygga tänder :)? haha :p. Ska lägga mig snart , är jättetrött !

Godnatt ♥♥

Sorry för dålig uppdatering !

Hejhej ! Förlåt för jätte dålig uppdatering igår & idag , men jag jag har inte orkat eller haft tid. Igår skulle jag egentligen till odontolgen och fixa en sak med tandställningen som sticker rakt in i kinden , men det tar ju en stund att åka dit så mamma ringde till tandläkaren på selma, och dom skulle fixa det. Så jag & Linnéa gick dit efter skolan. Sen när jag kommer in så säger dom att dom inte kan fixa det... Så vi får åka till odontolgen imon. Idag i skolan hände la inget speciellt , bara att våran no lektion var inställd , så vi fick sluta halv ett istället för tio i tre :). Ikväll kommer Andra Avenyn , bästa programmet ! Har bara varit hemma & tagit det lungt idag.

Roliga veckor innan påsklovet:
v.11 svenska prov & matte prov
v.12 engelska prov & so prov
v.13 no prov
jättekul !

Vi hörs sen , kramar ♥ 

Min tråkiga dag

Hej ! Förlåt för att jag inte har uppdaterat idag , men jag har inte haft tid. Jag har pluggat HELA  dagen idag ! Skit tråkigt , men man måste ju .. Jag & pappa tog en promenad förrut. Har inget mer att skriva. Hoppas att ni har haft en roligare dag än mig :).

Vi hörs sen , kramar ♥

Trött !

Hejhej ! Är skit trött nu. Ska lägga mig snart. Kvällen var jätterolig ! Imon är det match :). Jag skriver mer imon för jag är jääättetrött !

Godnatt ♥♥

Hos Jennifer

Hej ! Vad gör alla ? Jag är hemma hos Jennifer nu med henne , Linnéa & Melissa. Vi ser på let´s dance :). Har match imon , mot Nödinge.

Skriver mer när jag kommer hem , kram ♥


Jag & Melissa , omg vad snygga vi är ! :D ♥


Hemma

Hej ! Vad gör alla ? Jag sitter och lyssnar på lite musik. Var hos odontologen förrut , så nu är tandställningen fixad. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra .. Jag skriver mer sen.

Kram ♥


Godnatt

Hej ! Ska lägga mig snart. Jag skriver mer imon !

Godnatt ♥


Hemma

Hej ! Vad gör alla ? Jag kom hem för en stund sen. Vi åkte ju skridskor & simmade , det var jättekul :). Men man blir så trött ! Vet ni vem vi såg på Heden ? Nilla i Riverside (det är en webbserie på svtplay för er som inte vet) hahah :D. Ska träna sen :). En platta på min tandställning lossnade förrut , så jag får åka och fixa den imon.

Vi hörs sen , kramar ♥

Lite bilder från dagen:


Jag & Melissa ♥


Jag & Melissa igen hahah :)♥


Jag & Linnéa ♥


Linnéa & Melissa ♥:)


Nilla hahaha :p





 





Godmorgon

Godmorgon ! Vad gör alla ? Jag har precis packat klart mina saker. Ska gå om tio minuter & möta Jennifer , sen åker vi till Heden. Hinner inte skriva mer nu , har bråttom !

Ha en bra dag , kramar ♥

Sorry

Hej ! Sorry för dålig uppdatering idag , men jag har inte haft tid. Idag började jag fem över nio & slutade tio i tre. Jag kom hem vid halv fyra. Sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Imon har vi idrottsdag. Vi ska åka skridskor halva dagen & simma halva dagen , kuul ! Vi skulle egentligen börja tio i tolv , men Rambergsrinken är inte öppen för det är rasrisk, så därför börjar vi nio istället , jobbigt !! Vi ska åka skridskor på Heden.

Snart ska jag och Julia gå upp till våra kusiner och låna en hjälm , som hon ska ha när hon åker skidor imon !

Vi hörs sen , kramar ! ♥


Förlåt !

Hej ! Förlåt för jättedålig uppdatering i helgen , men jag har inte haft tid. Idag i skolan hände inget speciellt. Jag var odontologen (dom som fixar tandställningen) så nu har jag ont i hela munnen ! Imon börjar jag åtta , jobbigt ! Jag slutar halv tre. Ska lägga mig om en stund. Kanske skriver sen.

Kram ♥

 


RSS 2.0